Sosem volt albumok

Egy soha el nem készült album borítójára írt szövegek, köszönetek, megjegyzések, fricskák, ömlengések, tények, talányok.

Jogaink

Az itt fellelhető írások, zenei részletek a szerző és szerzőtársainak szellemi termékei, melyekre minden jogot fenntartanak, beleértve a részek, vagy az egész reprodukálásának jogát. A tartalmak harmadik személy általi felhasználásához a szerzők engedélye szükséges. Amennyiben idéznéd, hivatkoznál rá, kérjük, tüntesd fel a forrást!

Friss topikok

Előszó

2012.02.25. 13:00 :: zeneszek

Avagy mit, miért, hogyan, minek.

 

Mit?

Ahogyan már említettem, ezek egy, vagy több, soha el nem készült album borítójára írt szövegek, köszönetek, megjegyzések, fricskák, ömlengések, tények, talányok.

Miért?

Egyszerűen, mert kell. Lehetne fokozni, de nem kell, mert egyszerűen kell. Vannak dolgok, amiket ki kell mondani, vannak, amiket le kell írni. Természetesen vannak olyanok is, amiket csak dalban mondhat el az ember.

Hogyan?

Egyszerűen. Akit érint fogja magát (és nem engedi el) és leírja, hogyan született meg az eleve elvetélt ötlet. Miért nem lett több abból, amit csinált. Miért állunk ott, ahol. Miért nincsen még készen a teljes album. 

Minek?

Azért, mert így mindenkinek jobb. Akinek nem, annak is. Mert kell, hogy az ember kifejezhesse magát, és a produktumot a világ elé tárja, megmérettesse. 

A témához illően különféle írások, irodalmi művek, zenék fognak megjelenni a bejegyzésekben. 
Ezek természetesen szerzői jogi védelem alatt állnak, egytől egyig valós művészeti termékek.

Zenészek

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sosemvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr394175712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása