Sosem volt albumok

Egy soha el nem készült album borítójára írt szövegek, köszönetek, megjegyzések, fricskák, ömlengések, tények, talányok.

Jogaink

Az itt fellelhető írások, zenei részletek a szerző és szerzőtársainak szellemi termékei, melyekre minden jogot fenntartanak, beleértve a részek, vagy az egész reprodukálásának jogát. A tartalmak harmadik személy általi felhasználásához a szerzők engedélye szükséges. Amennyiben idéznéd, hivatkoznál rá, kérjük, tüntesd fel a forrást!

Friss topikok

Körvonalak,

2012.03.16. 11:42 :: a gitáros

... avagy a keret már megvan.

 

Körvonalazódnak a dolgok. Legújabb sosem volt albumunk keretes szerkezetű lesz. A bevezetés és a lecsengés alkot egy egységet. Mindkét szám elkészült, már csak masterelni kell őket, de ez ráér majd a többi dallal együtt. Már, ha a többi dal eljut abba a stádiumba, hogy végre, valahára valaki felénekelje a szövegeket, hogy a végső keverés és a masterelés is megtörténhessen. 

Ezen kívül elég sok szám nincsen még teljesen felvéve. Van, amelyikből a basszus hiányzik (természetesen az éneken kívül), van amelyikben még a dob sincsen készen.
Az elmúlt pár héten nem igazán volt nagy haladás. Pár újabb ötlet került csak rögzítésre, azokat is át kell még fésülni, összesimítani a részeket, hogy egységes egészet alkothassanak.
Eljön majd ennek is az ideje, de addig is örvendjünk kedveseim, hogy a keret már elkészült, hogy körülölelhesse a születőfélben lévő műveket!

Rendhagyó módon most két dal fog bekerülni a post végére. Szerintem jól jellemzik majd az egész hangulatát. 
Előre szólok, hogy nem egy rózsaszín, habos-babos darab egyik sem.

 

 

A gitáros 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sosemvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr424320078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása