Sosem volt albumok

Egy soha el nem készült album borítójára írt szövegek, köszönetek, megjegyzések, fricskák, ömlengések, tények, talányok.

Jogaink

Az itt fellelhető írások, zenei részletek a szerző és szerzőtársainak szellemi termékei, melyekre minden jogot fenntartanak, beleértve a részek, vagy az egész reprodukálásának jogát. A tartalmak harmadik személy általi felhasználásához a szerzők engedélye szükséges. Amennyiben idéznéd, hivatkoznál rá, kérjük, tüntesd fel a forrást!

Friss topikok

... már tudom ...

2013.10.12. 18:44 :: a gitáros

… mi volt az, amitől lábrázásos sikítófrászt kaptam a d’addario húroktól! Ezek a spontán törések bennük. Ez például a “b” húron van a 16. bundnál. Olyan fret buzz-t csinál, hogy csak na! Úgy, hogy előző nap, még se híre, sem hamva nem volt.

 

IMAG0046.jpg

Nagyon régóta nem találkoztam már ilyennel. Szerencsére. Sokat kellet keresgélni, a GHS sem volt jobb, mint ezek a D'addario-k, az Elixir-ek sem hozták, amit ígértek. Egyedül a Dean Markley Blue Steel-ekben nem csalódtam.
Csak annyiban, hogy nincsen belőle nyolc húros változat (még), hetes viszont már van. Kicsit vékonyabb mint, amit raknék a régire, de legalább már van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sosemvolt.blog.hu/api/trackback/id/tr475565287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása